Den ultimate guiden til å designe merkede papirkopper for bedriften din

Den ultimate guiden til å designe merkede papirkopper for bedriften din

Leter du etter en måte å markedsføre merkevaren din og skille seg ut fra konkurrentene?

Merkede papirkopper er en utmerket løsning for bedrifter i alle størrelser, siden de tilbyr en høykvalitets og kostnadseffektiv måte å nå målgruppen din på. Egendefinerte papirkopper er en flott måte å markedsføre merkevaren din på og gi en praktisk, miljøvennlig løsning for kundene dine. I denne artikkelen tar vi deg gjennom nøkkeltrinnene for å designe de perfekte merkede papirkoppene som vil hjelpe virksomheten din til å lykkes.

Forstå viktigheten av merkede papirkopper

Før vi dykker ned i designprosessen, er det viktig å forstå viktigheten av merkede papirkopper. Disse koppene fungerer ikke bare som en måte å markedsføre merkevaren din på, men de gir også et mer miljøvennlig alternativ sammenlignet med plastkopper.

Viktige hensyn for å designe merkede papirkopper

Når du designer merkevarepapirkoppene dine, er det viktig å ha følgende hensyn i bakhodet:

1. Vurder bærekraft og derfor miljøvennlige papirkopper

I tillegg til å promotere merkevaren din, er det også viktig å vurdere miljøpåvirkningen av dine merkede papirkopper. Vurder å bruke resirkulerte materialer eller biologisk nedbrytbare og komposterbare alternativer til tradisjonelle papirkopper for å redusere ditt miljøavtrykk. Å velge miljøvennlige papirkopper påvirker også designet. Avhengig av hvilke kopper du velger, må du bruke eller ikke bruke “Plast i produkt”-logoen (død skilpaddelogo) som kreves for produkter som inneholder plast i EU i henhold til SUP-direktivet. Derfor vil valget av ECO-papirkopper gjøre merkevaren din og produktene mer attraktive for øko-forsiktige kunder. Du kan finne mer informasjon om bærekraftige og miljøvennlige papirkoppløsninger fra rainbowcups på vår nettside for miljømessig bærekraft.

plastic in product logo SUP directive rainbowcups custom printed paper cups

2. Velg utskriftsmetoder av høy kvalitet

For å sikre at dine merkede papirkopper ser profesjonelle og langvarige ut, er det viktig å velge en utskriftsmetode av høy kvalitet. Noen populære utskriftsmetoder inkluderer offsettrykk, digitaltrykk, fleksografisk trykk, putetrykk og silketrykk. Hver av disse metodene har sine egne fordeler og begrensninger, så det er viktig å velge den riktige for dine behov. Hos rainbow cups bruker vi kun de to første utskriftsmetodene, da disse gir den totalt sett beste utskriftskvaliteten for papirkopper blant alle tilgjengelige trykkmetoder.

printing methods colour checking branded paper cups
customised branded paper cups for coffee and cutom printed ice cream cups from rainbowcups
custom designed paper coffee cups with own logo print from rainbowcups

3. Velg riktig størrelse og type tilpassede papirkopper og andre spesialtrykte produkter som trykt sukker eller gjennomsiktige kopper

Størrelsen og typen (SW/DW/TW) til merkevarepapirkoppene dine vil ha en betydelig innvirkning på deres generelle utseende og funksjonalitet. Vurder målgruppen din og typen drinker du skal servere når du velger riktig størrelse og type for koppene dine. Du kan også vurdere å bruke ulike størrelser og typer til ulike typer drikke, for eksempel mindre kopper til espresso og større kopper til kaffe. Type kopp avhenger også hovedsakelig av drikken. For varme drikker er det beste TW-papirkopper, og til kalde drikker eller bare vann er SW-papirkopper godt nok. For limonade, øl, shake, bubble tea, fersk juice eller annen drikke du ønsker å være synlig, vil det beste være gjennomsiktige PET-kopper. For å finne den typen kopp som passer dine behov best, sjekk vår sammenligning av tilpassede papirkopper-siden.

rainbowcups branded paper cup empty grphic design template
rainbowcups branded paper cup template custom print paper cup template

4. Designmaler for papirkopper og andre skreddersydde trykte produkter

For å forenkle den grafiske designprosessen til en trykt papirkopp, tilbyr rainbowcups gratis designmaler. Disse PDF-malene kan enkelt tilpasses med merkefargene og logoene dine, noe som gjør det enkelt å lage et profesjonelt utseende. Disse papirkoppdesignmalene inneholder alle retningslinjer og tekniske krav, samt en enkel metode for å sjekke det ferdige designet og hvordan det vil se ut på koppen. De er absolutt verdt å sjekke.

Miljøvennlige tilpassede papirkopper fra RainbowCups

Bærekraft er en toppprioritet for Rainbow Cups, og det er derfor de bruker kun miljøvennlige materialer i produktene sine, inkludert resirkulerte og biologisk nedbrytbare materialer. Lær mer om vår forpliktelse til bærekraft.

eco-friendly sustainable paper cups with green dot logo

Tips for et vellykket design av merkevarepapirkopper

For å sikre at ditt merkede papirkoppdesign er både effektivt og profesjonelt, bør du vurdere følgende tips:

custom printed paper cup with company logo rainbowcups

1. Start designreisen med papirkopper med en tydelig merkeidentitet

Før du begynner å designe dine merkede papirkopper, er det viktig å ha en klar forståelse av merkevareidentiteten din. Dette inkluderer bedriftens logo, farger og meldinger, samt eventuelle ekstra bilder eller grafikk som du vil inkludere på papirkoppene. Å ha en tydelig merkeidentitet vil sikre at papirkoppene dine stemmer overens med din generelle markedsføringstiltak og vil hjelpe deg med å skape et sammenhengende og minneverdig utseende for virksomheten din. Dette vil bidra til å forsterke merkevareidentiteten din og gjøre papirkoppene dine lett gjenkjennelige.

bespoke paper cups with custom printed logo rainbowcups

2. Vurder din målgruppe

Når du designer dine merkede papirkopper, er det viktig å ha målgruppen din i tankene. Hvilken type kunder prøver du å tiltrekke deg, og hvilken type design vil appellere til dem?

3. Bruk livlige farger og iøynefallende grafikk

For å få merkepapirkoppene til å skille seg ut, er det viktig å bruke livlige farger og iøynefallende grafikk. Vurder å bruke merkevarefarger og logo, samt flere bilder og grafikk som vil hjelpe deg å markedsføre merkevaren din og bli lagt merke til. Men samtidig, husk å…

rainbowcups double wall branded paper cup colourful

4. Hold det enkelt

Mens du vil at merkevarepapirkoppene dine skal være iøynefallende, er det også viktig å holde designet enkelt. For mange farger, bilder eller grafikk kan få koppene til å se rotete og vanskelige å lese ut. En slik kopp kan være overveldende og forringe merkevarebudskapet ditt. Et rent, enkelt design er ofte det mest effektive. Som ofte, også i dette tilfellet, er en “less is more”-tilnærming den rette. Sjekk porteføljen vår for å bli inspirert av andre kunders design.

custom printed paper cups with own logo rainbowcups

Tilleggsprodukter som tilbys av RainbowCups

 

I tillegg til spesialtrykte papirkopper, tilbyr RainbowCups også spesialtrykt porsjonssukker, miljøvennlige fiberlokk til papirkopper og kafferørere av tre samt annet tilbehør. Alle disse produktene kan trykkes med merkevarens farger og logoer, og gir en komplett, miljøvennlig løsning for virksomheten din. Vi kan også ta over den grafiske utformingen av dine individualiserte papirkopper ettersom vi har vært ganske erfarne med det så langt. Du bare fortell oss hva du drømmer om, så skal vi sørge for å gjøre det sant.

Konklusjon

Å designe merkede papirkopper er en fin måte å markedsføre merkevaren din på og tilby en praktisk, miljøvennlig løsning for kundene dine. Ved å ha de viktigste vurderingene og tipsene i bakhodet, kan du lage et design som nøyaktig gjenspeiler merkevarebildet ditt. Kom i gang med RainbowCups og ta det første skrittet i å markedsføre merkevaren din med tilpassede papirkopper.

Få dine merkede papirkopper fra RainbowCups

For spesialtilpassede papirkopper av høyeste kvalitet, gå til RainbowCups. Vi tilbyr et bredt utvalg av gratis grafiske designmaler for papirkopper og tilpasningsmuligheter for å hjelpe deg med å lage de perfekte papirkoppene og andre tilpassede engangsprodukter for din bedrift.

For å komme i gang med designreisen med papirkopper, bruk disse designmalene som et utgangspunkt. Bare velg malen som passer best for dine behov, legg til merkevarebygging og bilder, og du er klar til å gå!