Hvordan designe merkevarepapirkopp

Hva er merkevarebygging, og hvorfor er det så viktig?

 

Det er ingen tvil om at merkevarebygging er viktig i dagens forretningsverden. En sterk merkevare kan hjelpe deg med å tiltrekke deg nye kunder, bygge lojalitet blant din eksisterende kundebase og skille deg ut fra konkurrentene. Men hva er egentlig merkevarebygging, og hvorfor er det så viktig?

Enkelt sagt er merkevarebygging prosessen med å skape og opprettholde en unik identitet for virksomheten din. Denne identiteten bør gjenspeiles i alt fra logoen og nettstedets design til måten du svarer på telefonen og samhandler med kunder. En sterk merkevare vil få folk til å huske virksomheten din og knytte positive egenskaper til den.

Det er flere grunner til at merkevarebygging er så viktig. For det første, som nevnt ovenfor, kan det hjelpe deg med å tiltrekke deg nye kunder. Folk er mer sannsynlig å gjøre forretninger med et selskap som de kjenner igjen og har positive følelser for. Merkevarebygging kan også bidra til å bygge kundelojalitet; merkevarer har en tendens til å inspirere til mer lojalitet enn generiske. Endelig kan merkevarebygging hjelpe deg med å skille bedriften din fra konkurrentene. I en overfylt markedsplass kan en sterk merkevare være forskjellen mellom suksess og fiasko.

Som du kan se, er merkevarebygging avgjørende for enhver bedrift som ønsker å lykkes i dagens markedsplass. Hvis du ikke investerer i merkevarebygging, gjør du rett og slett ikke nok for å utvide virksomheten din. Papirkopper merket med logoen din er en fin måte å komme i gang med å bygge en sterk merkeidentitet for din bedrift.

Hvordan designe skreddersydde papirkopper?

Papirkopper er et populært valg for kaffebarer, bakerier, hoteller og andre bedrifter. Merkede papirkopper kan bidra til å øke merkevarebevisstheten deres og bygge kundelojalitet. Spesialdesignede kopper kan også brukes til å promotere spesielle begivenheter som messer, sportsbegivenheter eller konferanser. De er rimelige og til engangsbruk, noe som gjør dem praktiske for kunder på farten. Papirkopper kan merkes med logo eller andre designelementer for å fremme virksomheten deres.

Hvis du er interessert i å designe tilpassede papirkopper, er det et par ting du bør huske på.

Bestem først hvilken størrelse kopp du trenger. Standardstørrelser er 8 oz eller 200 ml (liten), 12 oz eller 300 ml (medium) og 16 oz eller 400 ml (stor).

Deretter velger du en kopptype. Du kan velge en enkelt veggpapirkopp (best for vann), som har trykk på en hel overflate, eller en dobbel veggpapirkopp med termisk isolasjon (best for kaffe eller te), som har en slags utrykt hvit fot.

Velg deretter en koppfarge som vil utfylle designet ditt. Tenk til slutt på hvilken type design du ønsker. Enkle design med en eller to farger fungerer vanligvis best på merkede papirkopper. Men hvis du har et mer komplekst design i tankene, sørg for å bruke utskriftsmetoder av høy kvalitet slik at designet ditt ser flott ut.

Når du har bestemt deg for disse detaljene, last ned en passende mal, og du kan begynne å designe dine egendefinerte papirkopper ved å følge alle instruksjonene på innsiden!

Hva bør du unngå når du designer merkede papirkopper?

Enhver god markedsføringsstrategi for en kaffebar bør inkludere merkede papirkopper.

Det er imidlertid et par ting du bør unngå når du designer tilpassede trykte papirkopper.

Først, motstå trangen til å gå over bord med merkevarebyggingen din. For mange logoer eller for mange merkeelementer kan få koppen til å se travel og rotete ut.

For det andre, unngå å bruke travle mønstre eller liten tekst. Husk at folk vil holde papirkoppen din, så du vil at designet skal være enkelt og lett å lese på avstand.

For det tredje, ikke vikle lang tekst eller logoer rundt koppen fordi ingen vil snu den for å lese den. Når du designer på en flat mal, husk at bare fordi papirkoppen er rund, er bare 1/3 av malen synlig på et øyeblikk.

Husk til slutt å ikke bruke for mye blekk. Du vil at designet skal være iøynefallende, men du vil ikke at det skal være flettet eller uleselig. Det er spesielt viktig i design av enkle veggpapirkopper når det ikke er noe andre lag med premium glanset papir (som i doble veggpapirkopper) som bløter blekk mye bedre og ikke har slike problemer.

Ved å følge disse enkle retningslinjene kan du lage skreddersydde papirkopper som vil være både iøynefallende og funksjonelle, og som derfor vil bidra til å markedsføre merkevaren din.

Trykt papirkoppmal pdf og designmockup

 

 

KLIKK HER for å laste ned alle de nyeste gratis malene for papirkoppdesign, pdf og modeller i én STOR .ZIP-FIL (~150 MB!)

fra regnbuekopper, som inkluderer alle oppført nedenfor tilpassede trykte papirkopper mockup pdf, øko papirkopper med logomaler pdf, personlige iskremkopper mockup pdf, tilpassede PET-kopper maler pdf, og merkede trykte sukkermaler og mockup pdf.

Sørg for å følge alle designretningslinjene for papirkopper for hvert produkt som er oppført på den andre siden i hver pdf-mal eller mockup.

Ice Cream Paper Cups tilpasset print design mock-up pdf og design pdf mal