Sammenligning av merkede papirkopper

I denne sammenligningen av merkede papirkopper kan du se forskjellene mellom mange typer spesialtrykte papirkopper, så vel som tilpassede plastkopper.

Ta en titt på hvordan forskjellige merkede papirkopper også sammenlignes med spesialtrykte PET-plastkopper. Du vil finne hvilke skreddersydde papirkopper som passer best til dine behov eller bruksscenario basert på deres varmeisolasjon, utskriftsfargemetning eller pris. Nederst i denne sammenligningen av merkede papirkopper finner du snarveier til respektive produkter fra hver type.

KOPPTYPE

SW – Enkelt veggpapirkopper

DW – Doble veggpapirkopper

TW – Termiske veggpapirkopper

PET/rPET/PLA – Plastkopper

Bilde

Branded PET plastic cup

Beskrivelse

SW – enkeltvegg merket papirkopp laget av ett enkelt lag papir – har den laveste varmeisolasjonen. Den har et fint trykk i en halvmatt finish. Fargene er mye mindre mettede enn i tilfellet med andre kopper. Dette er en typisk kopp for vann eller juice, primært brukt i vanndispensere. Det er den billigste koppen, samt av alle kopper den største kvantumspakken på én europall, så disse koppene er også de mest økonomiske å transportere.

DW – spesialtrykt enkelt veggpapirkopp laget av et dobbelt lag papir limt sammen – gjennomsnittlig termisk isolasjon. Veldig vakkert glanset trykk, levende farger, bildelignende kvalitet. Den mest populære koppen som brukes til reklame- eller markedsføringskampanjer, noen ganger også brukt til kaffe. De kan bli sittende fast sammen på grunn av deres stive vegger. Kunder setter pris på de stive veggene og det enestående forholdet mellom pris og kvalitet.

TW – tilpasset dobbeltvegg kopp laget av et dobbelt lag papir som er den beste måten å isolere varme på – mellom to papirark er det ca. 1-2 mm tykk luftlomme. Nederst har den ca 12 mm høy utrykt hvit “fot”. Høykvalitets glanset trykk, levende farger, bildelignende kvalitet. Typisk kopp for takeaway kaffe. Disse koppene er verdsatt for sin høye kvalitet og beste varmeisolasjon blant de som setter mest pris på kundenes tilfredshet.

PET/rPET/PLA – skreddersydd gjennomsiktig plastkopp. Utskriftsalternativer avhenger av antall bestilte. rPET er resirkulert plast av høy kvalitet. Det er den mest gjennomsiktige, klare, og den har den glatteste overflaten. Det er også den mest stive plasten som brukes i kopper. Mest brukt av barer og treningsstudioer for limonade, shake og fersk juice, for å vise hva som er inne i koppen, og innholdet er ikke for varmt.

Applikasjoner

Bedrifter – kopper til vanndispensere, juice.

Reklame – produktprøver.

Reklame, messer, konferanser.

Kafé, hotell, bedrifter – kaffe, te, vann.

Kafé, bakeri, bar, hotell, bakverk – kaffe, te.

Bar, fitness – lemonade, smoothie, fersk juice, shake, latte, øl.

Maks drikketemperatur

95 ⁰C

95 ⁰C

95 ⁰C

60 ⁰C

Materiallag

Ett lag PE/PLA/vannbasert bestrøket papir.

To lag PE/PLA/vannbasert bestrøket papir limes sammen.

To lag PE/PLA/vannbasert bestrøket papir, med en luftlomme imellom.

Ett lag med PET-, PLA- eller rPET-plast, som er PET fra resirkulering.

Termisk isolasjon

Leveringskostnad

Pris

Produktsnarveier