Vanlige spørsmål om spesialtilpassede kaffekopper

Vanlige spørsmål om merkede papirkaffekopper

Ofte stilte spørsmål om tilpassede trykte papirkopper – kostnad, design, produksjon, sikkerhet og miljøpåvirkning.

Kostnad for trykte papirkopper

Hvor mye koster papirkopper?

Det avhenger av: kvantitet (jo flere, jo billigere per stk), papirbegerkapasitet og type, om den er biologisk nedbrytbar eller ikke, hvem som forbereder den grafiske utformingen, og leveringsland. Mer kan du lære på https://www.rainbowcups.eu/customized-paper-cups-faq/ nettsted.

Hvor mye koster papirkopper?

Det avhenger av mange faktorer. Best hvis du bare laster ned den komplette katalogen og prislisten for merkede papirkopper i én enkelt pdf-fil fra https://www.rainbowcups.no#offer og sjekk selv.

Hvorfor er papirkopper så dyre?

Egendefinerte papirkopper er dyrere fordi for hvert parti med kopper som bestilles, må papiret spesialtrykkes, et eget sett med utskriftsklisjeer må lages, og hvis det er lavt antall trykk, bruker det en dyrere utskriftsteknikk enn brukes i store volumutskrifter. Ønsker du å kjøpe tilpassede papirkopper billigere, kan du gjøre det direkte på www.rainbowcups.no.

Hva koster det å lage papirkopp?

Kostnaden for en papirkopp avhenger av antall bestilte, størrelsen på koppen og materialet som brukes til å lage den. For eksempel er biologisk nedbrytbare papirkopper litt dyrere. På www.rainbowcups.no kan prisen for en enkeltvegg spesialmerket papirkopp være så lav som ca. 0,05 EUR per stk. Det beste er å laste ned katalogen og den tilpassede papirkoppens prisliste i én enkelt pdf-fil fra www.rainbowcups.no#offer og sjekk.

Hvor kan man kjøpe papirkopper?

Hvis du ønsker å kjøpe egendefinerte papirkopper, kan du henvende deg til ditt reklamebyrå, grossist for engangsemballasje, eller du kan kjøpe dem direkte på www.rainbowcups.no for en lavere kostnad.

Hvor kan man kjøpe papirkopper med lokk?

Det billigste alternativet er å kjøpe dem på nett på for eksempel www.rainbowcups.no , men du kan også slå på ditt reklame- eller eventbyrå eller grossist av engangsemballasje.

Hvor kan man kjøpe kaffekopper av papir?

Hvis du ønsker å kjøpe tilpassede papirkopper, kan du kjøpe dem fra en grossist av engangsemballasje, reklamebyrået ditt eller direkte på www.rainbowcups.no for en brøkdel av prisen.

Hvem produserer papirkopper?

Rainbowcups-selskapet produserer kvalitetspapirkopper samt trykte sukker- og plastkopper med logo, alt i henhold til EU-standarder, og leverer dem til kunder over hele Europa. Du kan kjøpe dem online på www.rainbowcups.no.

Hvem trykker papirkopper?

For å opprettholde repeterbar kvalitetsutskrift på papirkopper, må de være laget av forhåndstrykt papir. Slike kopper kan du kjøpe for eksempel på www.rainbowcups.no. Ved å bruke andre trykkteknikker, som putetrykk på ferdige kopper, vil skift mellom farger og forvrengninger være uunngåelig.

Er papir- eller plastkopper billigere?

Plastkopper pleide å være billigere, men på grunn av EU-lovgivning rettet mot bærekraft, er kostnaden for resirkulering mye høyere for plastkopper enn for vannbaserte barriere-øko-papirkopper. Noen EU-land har til og med innført plastkoppforbud eller tilleggsskatt.

Er papirkopper billigere enn plast?

Noen tilpassede papirkopper er billigere enn tilpassede plastkopper og omvendt. Det avhenger av typen papirkopper, om de er biologisk nedbrytbare eller ikke, og det samme gjelder plastkopper hvis de er laget av PET, rPET eller biologisk nedbrytbar PLA av planteopprinnelse.

Spesialdesignet papirkopper

Hvordan designe papirkopper?

Å designe tilpassede papirkopper kan være vanskelig for en grafisk designer som aldri har gjort det før. Les vår detaljerte veiledning om hvordan du designer merkepapirkopp og hva du bør unngå når du gjør det på https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Hvorfor bruke papirkaffekopper?

Egendefinerte kaffekopper av papir er raskt i ferd med å bli en populær metode for merkevarebygging. De er rimelige, enkle å produsere, og kan tilpasses med logoer eller meldinger fra selskaper som www.rainbowcups.no. Merkede papirkopper kan også være biologisk nedbrytbare, noe som gjør dem miljøvennlige og kostnadseffektive.

Hva brukes papirkopper til?

Papirkopper med merkevarer er en stift i takeaway-kaffebransjen. De brukes ofte til å holde kaffe på kontoret og er flotte når du vil nyte favorittkaffen din. Tilpassede papirkopper laget av www.rainbowcups.no kan også brukes til å markedsføre din bedrift eller merkevare. Noen andre ideer du kan få fra https://www.rainbowcups.eu/portfolio/.

Hvordan merker du kaffekoppen?

Det kan være mer sannsynlig at folk kjøper fra et gjenkjennelig merke. Dette er grunnen til at det er så viktig å gjøre merkevaren din respektabel og fremtredende. En måte å gjøre dette på er å lage tilpassede papirkopper for kaffedrikkene dine. Hvordan du gjør det, kan du lære på https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Hva er de beste papirkaffekoppene?

Det er ingen beste papirkopp for alle behov. Enkeltveggs papirkopper foretrekkes for vann, og doble papirkopper er generelt bedre for varme drikker som kaffe eller te på grunn av deres bedre termiske isolasjon. Den komplette sammenligningen av typer papirkopper finner du i en pdf-katalog som du kan laste ned fra https://www.rainbowcups.eu/#offer

Produksjon av trykte papirkopper

Hvilket papir brukes til kopper?

For produksjon av merkepapirkopper brukes vanntett papir med et veldig tynt vannavstøtende lag inni. Det kan være polyetylen (PE), polymelkesyre (PLA), eller ulike vannbaserte belegg som anses som de mest miljømessig bærekraftige og brukes i biologisk nedbrytbare papirkopper laget av rainbowcups.

Hva er papirkopper belagt med?

Merkepapirkopper er laget av bestrøket papir for å opprettholde væsker. Tilgjengelige belegg er PE, PLA, og nylig forskjellige vannbaserte belegg som anses som de mest miljøvennlige og brukes av rainbowcups i sine øko-papirkopper.

Hva er papirkaffekopper foret med?

Papirkopper er foret med et tynt lag (0,015 mm) PE (polyetylen), eller PLA (polymelkesyre) eller ulike vannbaserte belegg som anses som de mest miljøvennlige og brukes i biologisk nedbrytbare papirkopper laget av rainbowcups.

Hvor mye holder papirkopper?

Rainbowcups tilpassede papirkopper skal holde 95 grader Celsius varmt vann i 15 minutter. Dette er markedsstandard ettersom det følger av papirspesifikasjonen, men vanligvis holder trykte papirkopper mye lenger.

Hvordan holder papirkopper vann?

Merkede papirkopper holder vann takket være et vanntett papir med et veldig tynt vannavstøtende lag inni. I den første tiden var det voks, som ikke lenger brukes. I dag kan det være polyetylen (PE), polymelkesyre (PLA), eller ulike vannbaserte belegg som anses som de mest miljømessig bærekraftige og brukes i biologisk nedbrytbare papirkopper laget av rainbowcups.

Hvordan fungerer papirkopper?

Tilpassede papirkopper er laget av papir som er belagt med en vannbasert barriere på den ene siden. Avhengig av typen av denne barrieren, kan papirkopper være miljøvennlige eller ikke. De beste tilbudene på merkevarekopper finner du på www.rainbowcups.no.

Hvordan produseres papirkopper?

Merkepapirkopper er laget av vanntett papir. Først blir papiret skrevet ut, deretter kuttet, og til slutt dannes den trykte papirkoppen. Du kan kjøpe dem på www.rainbowcups.no.

Hvordan produseres papirkopper?

Tilpassede papirkopper er laget av vanntett papir, som må skrives ut før papirkoppen dannes. Du kan kjøpe dem billigst på www.rainbowcups.no.

Hvordan lages kaffekopper av papir?

Skreddersydde papirkopper er laget av papir med vanntett barriere. Først må slikt papir skrives ut, deretter finner formingen av papirkoppen sted. Du kan kjøpe dem billig på www.rainbowcups.no.

Hvordan lage tilpassede papirkopper?

Spesialtrykte papirkopper er produsert av papir med vanntett barriere. Først må papiret skrives ut før papirkoppen dannes. Tilpassede papirkopper kan du kjøpe billig på www.rainbowcups.no.

Hvordan lage papirkaffekopper?

Merkepapirkaffekopper er laget av vanntett papir. Først trykkes papiret med kundens kunstverk eller logo, og deretter skjer formingen av papirkoppen. Papirkaffekoppene finner du på www.rainbowcups.no.

Hvordan produsere papirkopper?

Tilpassede papirkopper er produsert av vanntett papir. Først trykkes papiret med kundens trykk, og deretter danner koppformingsmaskinen koppen. De billigste spesialtilpassede papirkoppene finner du på www.rainbowcups.no.

Hvordan lages papirkopper?

Merkepapirkopper er produsert av papir med vanntett barriere. Først må papiret skrives ut før papirkoppen dannes. Billigste merkede papirkopper finner du på www.rainbowcups.no.

Hvordan skrive ut papirkopper?

Skreddersydde papirkopper er laget av vanntett papir. Først trykkes papir med kundens kunstverk, og deretter foretas forming av papirkopper. De billigste papirkoppene med spesialdesign finner du på www.rainbowcups.no.

Hvordan lage trykte papirkopper?

Tilpassede papirkopper er produsert av vanntett papir. Til å begynne med må slikt papir skrives ut, og deretter foregår formingen av papirkoppen. De billigste tilpassede papirkoppene finner du på www.rainbowcups.no.

Hvordan lage engangspapirkopper?

Merkepapirkopper er produsert av vanntett papir. Til å begynne med trykkes slikt papir med kundelogoen, og deretter skjer formingen av papirkoppen. De billigste engangspapirkoppene finner du på www.rainbowcups.no.

Egendefinert trykte papirkopper sikkerhet

Er papirkopper trygge?

Ja. I henhold til EU-forskriftene, må all matemballasje, inkludert papirkopper med spesialdesign, være matsikker. Rainbowcups tester produktene sine i sertifiserte laboratorier. Derfor er alle spesialtilpassede papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no sikre for matkontakt.

Hvor trygge er kaffekopper av papir?

Varme væsker som helles i papirkopper kan ikke inneholde noen farlige stoffer fra EU-listen. Det kalles migrasjonstesting. Den er laget i sertifiserte laboratorier, og det er den mest avgjørende testen fra et forbrukerperspektiv. Alle tilpassede papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no må oppfylle slike krav.

Er papirkopper sunt?

Det skal ikke være helseeffekter av å drikke fra merkede papirkopper. Alle tilpassede papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no er trykket med blekk av matkontaktkvalitet og testes grundig i sertifiserte laboratorier for å avgjøre om de er matsikre i henhold til EU-forskriftene.

Er det trygt å drikke fra papirkopper?

Ja. Rainbowcups tester produktene sine (tilgjengelig på www.rainbowcups.no) i sertifiserte laboratorier, og en av testene er migrasjonstesting. Den tester om en varm væske som helles i koppene inneholder rester av farlige stoffer fra listen spesifisert av EU.

Er kaffekopper av papir dårlig for deg?

Det er ingen helseeffekter vi kjenner til, og dette er sannsynligvis på grunn av strenge EU-forskrifter med hensyn til matemballasjesikkerhet. Alle spesialtilpassede papirkopper som er tilgjengelige på www.rainbowcups.no er trykket med blekk i kontakt med mat og er grundig testet i tredjepartssertifiserte laboratorier.

Er papirkopper med varme drikker trygge?

Ja. I henhold til EU-forskrifter må spesialtilpassede papirkopper være matsikre. Rainbow cups tester sine tilpassede papirkopper i sertifiserte laboratorier. Derfor er alle tilpassede papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no matsikre, inkludert varme drikker som te eller kaffe.

Kan du bruke papirkopper til varm drikke?

Ja. Alle tilpassede papirkopper laget av rainbowcups og er egnet for varme drikker. De er laget av papir som tåler 15 minutter med 95 °C varmt vann, en standard for hele markedet. Avhengig av brukerens bekvemmelighet, er det imidlertid best å bruke termiske tapetkopper, som er tilgjengelige på www.rainbowcups.eu.

Kan du legge varm drikke i papirkopper?

Ja det kan du. Alle tilpassede papirkopper laget av rainbowcups er helt fine for varme drikker. Papiret de er laget av tåler 15 minutter med 95 °C varmt vann, som er en standard for hele markedet. Imidlertid er det best å kjøpe termiske tapetkopper fra rainbowcups, fordi de isolerer varmen best.

Er det trygt å drikke kaffe i papirkopper?

Du kan trygt drikke kaffe fra merkede papirkopper. Alle skreddersydde papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no er testet for matsikkerhet i sertifiserte laboratorier. En av testvæskene er kaffe eller fortynnet eddik, som til og med er en surere væske enn kaffe eller te i seg selv.

Er det trygt å drikke te i papirkopper?

Ja – du kan trygt drikke te fra papirkopper. Alle tilpassede papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no er testet for matsikkerhet i tredjepartssertifiserte laboratorier i henhold til EU-kravene. En av væskene som brukes under testene er kaffe eller fortynnet eddik, som til og med er en mye surere væske enn te eller kaffe i seg selv.

Inneholder papirkopper BPA?

Nei. BPA er på listen over farlige stoffer i EU, og det er ikke tillatt å bruke i matkontaktemballasje i EU. Derfor inneholder ingen tilpassede papirkopper eller trykte plastkopper laget av rainbowcups det.

Merkede papirkopper og Miljø

Er papirkopper miljøvennlige?

Ingen engangsprodukter er miljøvennlige, men med tanke på hva de er laget av, kan det være enklere eller vanskeligere å resirkulere eller kompostere dem. PLA-forede øko-papirkopper må komponeres i et avfallskomposteringsanlegg, og øko-papirkopper fra regnbuekopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no med vannbasert fôr krever ikke det.

Er papirkopper bedre for miljøet?

Klassiske PE-forede tilpassede papirkopper introduserer hundrevis av ganger mindre plast i miljøet enn plastkopper. Velger du øko papirkopper fra regnbuekopper med vannbasert barriere, er de ganske miljøvennlige, da de ikke inneholder noe plast. Det er imidlertid en del kontroverser om PLA-forede papirkopper, ettersom PLA er av planteopprinnelse og kan sammensettes, men det behandles av EUs SUP-direktiv på samme måte som plast.

Er papirkopper dårlig for miljøet?

Ingen engangsprodukter er virkelig miljøvennlige, og det er best å bruke din egen kopp, men det er ikke alltid mulig. EU-direktivene for sirkulær økonomi bidrar til å gjøre emballasjeprodukter som øko-papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no så bærekraftige som mulig fordi de er biologisk nedbrytbare.

Hvilken type kopper er biologisk nedbrytbare?

Det finnes to typer biologisk nedbrytbare tilpassede papirkopper – PLA-foret (en polymelkesyre av planteopprinnelse) og med en vannbasert barriere. PLA-forede øko-papirkopper må komponeres i et avfallskomposteringsanlegg, og øko-papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no med vannbasert fôr gjør det ikke.

Hvilke miljøvennlige kopper er laget av?

I henhold til vår forståelse av EUs SUP-direktiv, er PLA-forede merkede papirkopper ikke miljøvennlige, da de krever utskrift av “produktet inneholder plast”-logoen, selv om PLA er av vegetabilsk opprinnelse. Det er litt kontroversielt, men derfor har vi bestemt oss for å bruke en vannbasert barriere i våre tilpassede papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no.

Hva er bærekraftige kaffekopper laget av?

Hvis vi definerer bærekraft som å bruke fornybare ressurser, så er PLA-forede (en polymelkesyre av planteopprinnelse) øko-papirkopper og spesialtilpassede papirkopper med en vannbasert barriere bærekraftige, men bare vannbaserte barriere-øko-papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no nei krever vanligvis ikke å trykke skilpaddelogo (produktet inneholder plast) som kreves av EUs SUP-direktiv for produkter som inneholder PLA.

Hvilken engangskopp er best for miljøet?

De beste engangskoppene for miljøet er vannbaserte barriere biologisk nedbrytbare papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no. De er ingen sammenligning med plastkopper og er mye lettere å resirkulere enn PLA-kopper da de ikke krever kompostering i et spesielt anlegg.

Hva er den mest miljøvennlige koppen?

Den mest miljøvennlige papirkoppen bruker en vannbasert barriere. Den er bedre enn en PLA-foret papirkopp fordi den ikke krever kompostering i et spesielt anlegg. Du kan kjøpe vannbaserte biologisk nedbrytbare skreddersydde papirkopper på www.rainbowcups.no.

Er papirkopper bedre enn plast?

Biologisk nedbrytbare papirkopper med vannbasert fôr er bedre for miljøet enn plastkopper, da de ikke genererer mikroplast. Du kan kjøpe øko-papirkopper med tilpasset trykk på www.rainbowcups.no

Er papirkopper verre enn plast?

Biologisk nedbrytbare papirkopper med vannbasert fôr er bedre for miljøet enn plastkopper, da de ikke genererer mikroplast. På den annen side resirkuleres plastkopper enklere enn ikke-biologisk nedbrytbare papirkopper, men du kan kjøpe merkede øko-papirkopper på www.rainbowcups.no

Hvordan resirkulere papirkopper?

Trykte papirkopper er en type engangskopp laget av papir. De er vanligvis foret med plast, PLA eller vannbaserte løsninger for å gjøre dem vanntette. Papiret kan resirkuleres, men plastforingen er utfordrende fordi den må skilles fra papirfibrene. Derfor er det beste alternativet å bruke øko-papirkopper tilgjengelig på www.rainbowcups.no.

Hvordan kan papirkopper resirkuleres?

Det avhenger mest av lokale forskrifter. Det beste er å spørre hos renovasjonsselskapet ditt eller sjekke nettsiden deres. Når du har et valg, kjøp alltid biologisk nedbrytbare papirkopper, for eksempel på www.rainbowcups.no, fordi disse er tryggere for miljøet.

Hvilken type kopper er resirkulerbare?

I henhold til EU-regelverket skal alle typer emballasje, inkludert trykte papirkopper og trykte plastkopper, resirkuleres. Alle produsenter av papirkopper som rainbowcups må betale til organisasjonen for gjenvinning av avfall for mengden pakker som produseres av deres vekt, og deretter kjøper denne organisasjonen fra gjenvinningsselskaper andeler av innsamlet avfall av visse typer.

Fortsett å lese denne ultimate ekspertguiden om hvordan du velger, bestiller og utformer tilpassede trykte papirkopper